Магазин

Як отримати додаткові 500 бонусів і більше у програмі лояльності YASNOЛОВ?

Клієнти YASNO – учасники програми лояльності YASNOЛОВ можуть отримувати додатково від 500 бонусів. Що для цього необхідно зробити і як отримати якомога більше, розповідаємо.

Клієнти YASNO, котрі уже є учасники програми лояльності або лише планують до неї долучитись, можуть скористатись перевагами реферальної програми YASNOЛОВ.

Для цього достатньо поділитись посиланням, що відображається в особистому кабінеті програми лояльності, з представниками малого і середнього бізнесу.

Якщо серед ваших друзів, родичів, колег є такі, познайомте нас, а ми нарахуємо вам за це бонуси.

Як це працює?

• Зареєструйтесь в програмі лояльності YASNOЛОВ (якщо ви ще цього не зробили) або авторизуйтесь за посиланням: bit.ly/yasno_pl 

• У блоці "Мій акаунт програми лояльності" скопіюйте персональне реферальне посилання

• Надішліть посилання другові або знайомому, який має бізнес та якого можуть зацікавити вигідні тарифи на електроенергію або газ. 

За кожну нову реєстрацію з вашого посилання ви отримуватимете 500 бонусів на свій рахунок, а ваші знайомі – всі переваги від користування послугами YASNO. 

Звертаємо увагу, що реферальне посилання доступне лише у веб-версії сайту, в мобільній версії посилання не відображається.


Вас може зацікавити: