YASNO про енергетику

Відтепер розібратись у типах відключень електроенергії, чому не за графіком і до кого з яких питань звертатись, коли темно, українцям буде значно простіше. YASNO створив проєкт, мета якого через зрозумілі інфографіки пояснити, як працює складна енергетична система в умовах війни. На сторінках YASNO в Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter раз на декілька днів будуть з’являтись нові інфографіки, які поступово нададуть відповіді на ключові питання щодо відключень електроенергії. 

10 жовтня через обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури Укренерго почало застосовувати обмеження електропостачання для населення у столиці та згодом інших областях, які продовжуються і нині. Такі міри є вимушеним тимчасовим заходом задля стабілізації енергосистеми, усунення руйнувань та відновлення нормальної роботи об’єктів енергетичної інфраструктури. 

Але все ж чому відключення відбуваються? Скільки витримає енергосистема? Чому відключення не по графіку? Буде блекаут? Ці питання українці і надалі продовжують задавати. І це зрозуміло, адже більшість процесів і справ не можливо вирішити, коли відсутня електроенергія. 

Лише за перші дні, контакт-центр YASNO відповів тисячі разів на запитання клієнтів щодо відключень електроенергії і продовжує це робити й надалі, але запитань менше не стає. Тому, щоб розповісти українцям про те, чому відбуваються відключення електроенергії під час війни, створено проєкт «YASNO про енергетику» разом з командою Top Lead – експертами зі створення інфографік.

«Ми розуміємо наскільки важливо українцям володіти інформацією і знати що, як і чому відбувається, особливо коли це питання життєдіяльності. Ми запустили цей проєкт, можна сказати, просвітницький, щоб допомогти українцям розібратись в питаннях відключень електроенергії: чому вони відбуваються і для чого це необхідно. Ми розклали усі запитання від клієнтів по темам та підготували по ним прості і зрозумілі інфографіки, які виходитимуть щотижня на сторінках соцмереж YASNO. Тож підписуйтесь і ознайомлюйтесь з інформацією, щоб бути в темі і знати кого за що звинувачувати», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.


Вас може зацікавити: