Юридичні клієнти YASNO зможуть отримати рахунок через «Приват24 для бізнесу»

Підприємства, які купують в YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») електроенергію та є клієнтами ПриватБанку, відтепер зможуть отримувати рахунки та вносити платежі через «Приват24 для бізнесу».

Щомісяця корпоративним клієнтам YASNO, які користуються «Приват24 для бізнесу», будуть надходити сповіщення про сформований рахунок за електроенергію. Його можна сплатити у декілька кліків через мобільний додаток чи інтернет-банкінг. При цьому клієнту не потрібно вручну вносити реквізити та призначення платежу, що економить час та виключає можливість помилки. Оплата відбувається без будь-яких додаткових комісій, а клієнт відразу отримує електронні документи для бухгалтерії. 

«Ми прагнемо зробити обслуговування клієнтів ще більш простим і комфортним. Отримання рахунків та оплата через «Приват24 для бізнесу» дозволяє нашим клієнтам не витрачати зайвий час та ресурси на розрахунки за електроенергію. У зручний час, з будь-якого девайсу, без внесення реквізитів – оплата така ж проста, як переказ з картки на картку для фізичних осіб», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: