Магазин

Досвід, безпека, гарантія якості: Чому сонячні електростанції краще замовляти в YASNO?

Щоб користуватись сонячною енергією, яка доступна майже в необмеженій кількості, необхідно встановити сонячну електростанцію (СЕС). Саме вона дозволить перетворювати сонячну енергію на електричну та зробити власну оселю чи бізнес енергонезалежними. Експерти з YASNO мають багаторічний досвід в питаннях електропостачання та енергоефективності, тому до кого, як не до них, краще звертатись, якщо ви вирішили встановити сонячну електростанцію.

Експерти YASNO виконують проєкти по СЕС для комерційного та домашнього користування. Терміни реалізації залежать від складності технічного завдання.

Проєкти від YASNO гарантують:

• якісне обладнання

• індивідуальне рішення «під ключ» під потреби замовника

• економію електроенергії від власної генерації

• оформлення договору для продажу надлишково згенерованих кіловат∙годин

В залежності від потреб бізнеси/домогосподарства можуть замовити в YASNO такі види СЕС:

Автономна – підійде для підприємств/домогосподарств, котрі прагнуть забезпечувати себе електроенергією та заощаджувати на оплаті рахунків.

Гібридна – дозволяє бізнесу/домогосподарству покривати своє споживання, накопичувати та використовувати електроенергію у разі знеструмлень, а також продавати у мережу надлишково згенеровані кіловат∙години.

Мережева – рішення для підприємств/домогосподарств, котрі не мають потреби накопичувати електроенергію, і одразу використовують весь згенерований обсяг, а надлишок продають постачальнику електроенергії.

«Замовляючи СЕС в YASNO ви отримуєте доступ до висоякісного обладнання, співпраці з надійними, перевіреними партнерами та досвід експертів енергетичного ринку, котрі вже реалізували різної складності проєкти та гарантовано зроблять ваш проєкт еталонним. Ми цінуємо власну репутацію, тому пропонуємо лише найкраще для наших клієнтів», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.


Вас може зацікавити: